سس گاناش یکی از سس های ویژه بوده که برای دیزاین روی کیک ها می توانید از آن استفاده کنید. در این بخش نیز با طرز تهیه گاناش کاراملی آشنا می شوید.


برای داشتن یک گاناش خوشمزه و عالی که طعم کاراملی دارد در این بخش نحوه تهیه آن را مطالعه می کنید‌. طرز تهیه گاناش شکلاتی با طعم های ویژه را در لینک مطالعه کنید.

رسپی گاناش کاراملی

مواد اولیه:

شکر: ۳۰۰ گرم
خامه: ۱ پیمانه
آب: ۱/۴ پیمانه
نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
کره: ۵ ۳اشق غذاخوری

طرز تهیه گاناش کاراملی:

شکر را درون قابلمه ای ریخته و سعی کنید تا از یک قابلمه نسبتا ضخیم استفاده نمایید.‌ با استفاده از یک همزن مواد را ترکیب کرده ابتدا کمی باید آب اضافه کرده و بعد با همزن آن را ترکیب کنید‌.

پیشنهاد میشود:  روش های یخ زدایی گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی

قابلمه را روی حرارت گذاشته و با حرارت ملایم به آن حرارت دهید. زمان دهید تا آب و شکر به آرامی بجوشد. رنگ شکر که کمی تغییر کرد و به حالت قهوه ای درامد، باید باید مدام هم بزنید تا به جداره نچسبد.

طرز تهیه گاناش کاراملی

بهتر است تا از آب گرم و یک براش برای پاک کردن جداره های قابلمه استفاده کنید تا شکر به خوبی حرارت ببیند و خشک نشود. بعد از اینکه شکر شما حالت کاراملی داشت، باید آن را از روی حرارت بردارید.

برای اضافه کردن خانه نیز می توانید آن را کمی حرارت دهید تا باز شود. برای این کار باید از یک قابلمه آب استفاده کنید و آن را بن ماری نمایید. در غیر این صورت باید خامه را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شود. خامه را به آرامی اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا درون شکر باز شود.

پیشنهاد میشود:  راهنمای عصاره گیری پای مرغ در خانه

در این بخش خامه و شکر هم دما می شود. بعد از یکدست شدن خامه باید به آن مقداری کره اضافه نمایید. ترکیب کرده تا کره هم باز شود. قابلمه را مجدد روی حرارت گذاشته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه باید هم بزنید. می توانید از یک همزن برای غلیظ شدن مواد استفاده کنید. شما می توانید برای معتدل تر شدن طعم این گاناش نیز از مقداری نمک هم استفاده کنید‌.

دستور تهیه گاناش کاراملی

حالا زمان دهید تا گاناش شما کمی سرد شده و بعد آن را درون یخچال قرار دهید و در زمان مناسب استفاده کنید. این‌ گاناش به مدت ۲ هفته نیز در یخچال ماندگاری دارد.
در این بخش با طرز تهیه گاناش کاراملی آشنا شدید. این گاناش محبوبیت زیادی داشته و برای انواعی از کیک ها و شیرینی ها نیز استفاده می شود.
این نوع گاناش فوق العاده کاربردی بوده و برای خامه کشی روی کیک های خانگی نیز استفاده می شود. بعد از سرو کیک می توانید این کارامل را روی سطح کیک ریخته و خوب صاف کنید.

پیشنهاد میشود:  طرز تهیه سوفله ارده خوشمزه با رسپی ساده

بهتر است قبل از استفاده گاناش را کمی در دمای محیط قرار دهید تا خامه کشی آن بهتر شود. بعد از خامه کشی نیز حتما باید کیک گاناش شده را درون یخچال نگهداری کنید. تکنیک ها و فوت تهیه این نوع گاناش را در این بخش مطالعه کردید. این گاناش برای انواعی کیک و شیرینی ها نیز استفاده می شود.

منبع : آرگا

برچسب :



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *