بورک یکی از محبوب و پرطرفدار ترین فینگر فود های ترکیه می باشد که انواع مختلف و بسیاری دارد. انواع بورک ها مناسب برای وعده های اصلی از جمله شام و ناهار می باشد. بورک ماکارونی یک نوع بورک خوشمزه و لذیذ می باشد که با استفاده از مواد اولیه در دسترس تهیه می شود. طرز تهیه بورک ماکارونی با طعمی بی نظیر در این مطلب قرار دارد.

بورک حلزونی و بورک سوسیس دو نوع خوشمزه و لذیذ از بورک می باشند که برای دسترسی ساده به روش تهیه این دو بورک کافی است تا بر روی لینک قرار گرفته شده در مطلب کلیک کنید. همانطور که گفته ایم روش تهیه بورک ماکارونی بسیار ساده یوده و نیاز به مدت زمان طولانی برای آماده سازی ندارد. بورک ماکارونی را به همراه سس هایی مانند سس کچاپ سرو کنید.

بورک ماکارونی لذیذ

مواد لازم

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ماکارونی پروانه ای ۳ لیوان
  • شیر ۱/۲ استکان
  • روغن مایع ۱/۲ استکان
  • کره ۱ قاشق غذا خوری
  • پنیر سفید له شده به مقدار لازم
  • پنیر چدار رنده شده به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده به مقدار لازم

بورک ماکارونی لذیذ و ساده

طرز تهیه بورک ماکارونی خوش طعم و لذیذ

ابتدا برای تهیه این بورک خوشمزه باید در قابلمه ای مقداری آب بریزید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بی آید. در آب مقداری نمک بریزید. سپس ماکارونی پروانه ای را به آب اضافه کنید و حدود ۷ الی ۸ دقیقه صبر نمایید تا ماکارونی پخته شود و سپس آبکش کنید.

داخل کاسه ای سس را آماده کنید. برای تهیه سس باید تخم مرغ ها را به همراه نمک، روغن مایع و شیر در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود. حالا سس شما حاضر است. ماکارونی را آبکش شده را در سس بریزید و هم بزنید طوری که ماکارونی به سس آغشته شود.

پنیر سفید له شده را با جعفری ساطوری شده و پنیر چدار رنده شده را بریزید و با هم مخلوط کنید. تابه و یا قالب مورد نظر خود را با کره چرب کنید. نضف مخلوط ماکارونی را در تابه چرب شده بریزید و در وسط باید مخلوط پنیر ها را بریزید و دوباره بقیه ماکارونی را بی افزایید.

طرز تهیه بورک ماکارونی لذیذ

تابه را بر روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پس از پخته شدن یک  روی بورک باید روی دیگر را برگردانید تا آن روی دیگر بورک هم به خوبی پخته شود. در ادامه می توان بورک را به تکه های دلخواه تبدیل کنید و به همراه سس مورد علاقه سرو نمایید. نوش جان.

منبع : آرگا



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *