یکی از پرطرفدار ترین نوع تنقلات انواع کراکر ها می باشد که می توان از بیرون خریداری کرد. علاوه بر تهیه کراکر از بیرون می توان کراکر پنیری را با مواد اولیه در دسترس به سادگی و در مدت زمان کمی در منزل تهیه کرد. طرز تهیه کراکر پنیری ترد و خوش طعم در این مطلب قرار دارد.
تنقلات خانگی انواع مختلف و بسیاری از جمله بالشتک عسلی، چیپس سبزیجات و چیپس پیاز جعفری دارد. از انواع تنقلات و خوراکی ها می توان به عنوان پیش غذا و یا حتی عصرانه استفاده کرد. اگر نیاز به تهیه عصرانه و یا میان وعده متفاوتی داشتید می توانید بر روی لینک های قرار گرفته شده در مطلب کلیک کنید. کراکر پنیری را می توان به عنوان عصرانه به دلخواه سرو کرد.
مواد لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره خرد شده ۶ قاشق غذاخوری
- سرکه سیب ۱ قاشق غذا خوری
- پودر خردل ۱/۲ قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا ۱/۲ قاشق غذاخوری
- نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
- زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری
- آرد ۱ و ۱/۴ لیوان فرانسوی
- پنیر پارمزان ۱/۳ لیوان
- پنیر چدار خرد شده ۱/۲ لیوان
طرز تهیه کراکر پنیری ترد و خوشمزه
ابتدا برای تهیه باید سفیده تخم مرغ و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سپس در سفیده ۳ قاشق غذا خوری آب و سرکه را اضافه کنید. زرده تخم مرغ را در ظرفی در بسته داخل یخچال نگه دارید. حالا پودر پاپریکا، پودر خردل، نمک، زردچوبه و آرد را در مخلوط کن بریزید.
صبر کنید تا به خوبی مخلوط و یک دست شوند. در ادامه کره خرد شده، پنیر پارمزان و پنیر چدار را هم به ادویه ها بی افزایید و دوباره مخلوط کنید تا یک دست شود. حالا سفیده تخم مرغ و سرکه سیب را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. روی مواد به دست آمده را سلفون بکشید.
پس از کشیدن سلفون مواد را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. سینی فر را بیرون بی آورید و سپس خمیر را کف سینی پهن کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید. در صورت چسبنده بودن خمیر مقداری آرد بپاشید.
با چنگال روی کراکر ها سوراخ ایجاد کنید. حالا زرده تخم مرغ را از یخچال بیرون بی آورید و با فرچه مقداری زرده تخم مرغ بر روی خمیر بزنید. در ادامه به دلخواه مقداری نمک هم بر روی کراکر ها بریزید و در آخر به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید و پس از گذشت این مدت کراکر ها را از فر خارج و سرو کنید.
منبع : آرگا
برچسب :