کانولی یکی از پرطرفدار ترین و محبوب ترین دسر های ایتالیایی می باشد که با استفاده از خمیر سرخ شده ای که در آن مواد های اولیه ای مانند شکر و پسته تهیه می شود. برای تهیه و آماده سازی دسر کانولی حدود ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه می باشد. این دسر را می توان در انواع مهمانی های کوچک مانند جشن تولد سرو کرد. طرز تهیه کانولی به روش ایتالیایی با پسته در این مطلب قرار دارد.
کرامبل توت فرنگی و کرامبل سیب دو دسر متفاوت و خوشمزه دیگر می باشد که به راحتی و در مدت زمان کمی تهیه می شوند. از این دسر ها می توان برای جشن ها و یا عصرانه ها استفاده کرد. برای تهیه این دو کرامبل خوشمزه کافی است تا بر روی لینک قرار گرفته شده کلیک کنید. برای تهیه کانولی به جای پسته می توان از آجیل های دیگری مانند بادام هم به دلخواه استفاده کرد.
مواد لازم خمیر
- آرد ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر پودر شده ۳۰ گرم
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- آبمیوه دلخواه ۲ سوپ خوری
- پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق دسر خوری
مواد لازم درون خمیر
- پسته خرد شده ۱/۲ لیوان
- شکر پودر شده ۴ قاشق غذا خوری
- کشک یا پنیر ریکوتا ۲۰۰ گرم
طرز تهیه کانولی ایتالیایی
ابتدا برای تهیه کانولی باید خمیر را در کاسه ای الک کنید و وسط آرد را باز کنید به صورتی که گود شود. سپس تمام مواد خمیر را با هم در کاسه آرد مخلوط کنید تا خمیری سفت به دست بی آید. روی کاسه را سلفون بکشید و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.
خمیری که استراحت کرده را به چندین تکه تقسیم کنید و با وردنه تا حد ممکن نازک کنید. سپس خمیر ها را به دور چوب فزی بزرگی بپیچید و در روغنی که از قبل داغ شده است سرخ کنید. برای تمام خمیر ها این روش را انجام دهید و پس از سرخ بر روی دستمال بگذارید.
شکر پودر شده یا پودر قند را با کشک یا پنیر به خوبی مخلوط کنید و داخل قیف های خامه بریزید. در ادامه زمانی که خمیر سرخ شده سرد شد با قیف داخل خمیر ها را با خامه پر کنید و دو سر کانولی را داخل پودر پسته بزنید. کانولی ایتالیایی خوشمزه شما آماده است و آن را در ظرف مورد نظر برای سرو قرار دهید. برای مشاهده و تهیه انواع دسر بر روی لینک قرار گرفته شده کلیک کنید.
منبع : آرگا