پلو گوشت یکی از محبوب ترین غذاهای مجلسی در بین تعدادی از کشور های همسایه و ایران می باشد. این پلو گوشت را به سادگی می توان برای پذیرایی از مهمان و … تهیه کرد. برای تهیه شما باید گوشت را طعم دار کرده و سپس برنج را بپزید و گوشت طعم دار و پخته شده را در کنار برنج سرو کنید. طرز تهیه پلو گوشت عربی با روشی ساده و طعمی بی نظیر در این مطلب قرار دارد.
پلو انواع مختلفی از جمله پلو بحرینی، شیرین پلو تبریزی و باقالی پلو با گردن دارد که این انواع پلو خوشمزه و لذیذ را به سادگی با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته شده می توان طرز تهیه پلو ها را مشاهده کرد. پلو گوشت عربی را می توانید با انواع ترشیجات و یا حتی سالاد های دلخواه خود سرو کنید. در پلو گوشت عربی از کشمش استفاده می شود که میزان کشمش بستگی به سلیقه شما دارد.
مواد لازم
- گوشت گوساله یا گوسفندی ۴۰۰ گرم
- لپه ۱ پیمانه
- برنج ۴ پیمانه
- سیر ۲ حبه
- پیاز ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- کشمش پلویی ۱ قاشق غذاخوری
- چوب دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- دانه فلفل سیاه و برگ بو به مقدار لازم
- میخک و پودر هل به مقدار لازم
- پودر دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه پلو گوشت عربی با روش اصلی
ابتدا برای تهیه باید برنج را خیس کنید. برای این کار برنج را شسته و آب بریزید و مقداری نمک به برنج اضافه کنید. سپس صبر کنید تا برنج خیس بخورد. در ادامه گوشت را به صورت مربع های ریز خرد کنید و به همراه مقداری آب، نمک، سیر، زردچوبه و فلفل درون زودپز بریزید.
در ادامه لپه را بشویید و به همراه مقداری آب درون قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا پخته شود. پس از پخته شدن گوشت، آب گوشت را برای پخت برنج از صافی رد کنید و در کاسه ای بریزید. در ادامه آب گوشت را به همراه برگ بو، میخک، چوب دارچین و دانه فلفل درون قابلمه ای بریزید.
آب گوشت را بر روی حرارت بگذارید و زمانی که به جوش آمد برنج را در آب گوشت بریزید و به صورت کته درست کنید. لپه های پخته شده را آبکش کنید و کنار بگذارید. پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای مناسب بریزید. گوشت، پودر دارچین، پودر هل و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی را هم پس از مدتی تفت دادن به تابه اضافه کنید و در تابه مقداری آب جوش بگذارید و صبر کنید. در تابه ای دیگر مقداری روغن بریزید و کشمش ها را با روغت تفت دهید، پس از ۲ دقیقه لپه های پخته شده را به همراه نمک و پودر دارچین به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
در مرحله آخر پس از گذشت ۴۵ دقیقه از پخت برنج، برنج را در ظرف مورد نظر خود بریزید و گوشت را به دلخواه بر روی برنج بریزید. ترکیب لپه و کشمش را هم به صورت پراکنده بر روی برنج بریزید. این برنج را می توان به همراه انواع ترشی سرو کرد. نوش جان.
منبع : آرگا