نودل یک میان وعده و غذای محبوب بوده که شما در این بخش می توانید یک چاشنی فوق العاده برای آن تهیه کنید. طرز تهیه سس مخصوص نودل با یک رسپی ساده در این بخش قرار داده شده که مطالعه می کنید.
برای داشتن یک نودل خوشمزه و ویژه می توانید در این بخش همراه ما باشید. طرز تهیه نودل پنیری و نودل سبزیجات را می توانید در آرگا مطالعه کنید.
مواد اولیه:
- سس سویا: ۱ قاشق قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
- رشته نودل: ۱ بسته
- فلفل چیلی خرد شده: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- پیازچه سبز: ۲ عدد
- فلفل و نمک: به میزان لازم
- هویج خرد شده: ۱ عدد
طرز تهیه سس مخصوص نودل:
برای آماده کردن این نودل خوشمزه با سس ویژه ابتدا درون کاسه ای سس سویا را ریخته و دو قاشق غذاخوری روغن کنجد و زیتون اضافه کنید. کمی شکر قهوه ای یا شکر ساده افزوده و خوب حل کرده تا شکر باز شود.
دو حبه سیر را پوست کنده و خرد کنید. حالا پیازچه ها را شسته و خرد کرده و بهتر است تا قسمت های سبز و سفید پیازچه را از یکدیگر جدا نمایید. یک عدد هویج را شسته و بعد نگینی برش بزنید. می توانید به صورت دلخواه برش زده یا به شکل برش های نواری نازک خرد کنید.
درون قابلمه ای آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. در ادامه نودل ها را درون قابلمه ریخته و زمان دهید تا نرم شود. به آن مقداری نمک و چاشنی آماده اضافه کنید. فلفل سیاه و یا فلفل قرمز را افزوده و می توانید از ادویه های طعم دهنده نودل نیز استفاده کنید.
نودل را آبکش کرده و کمی آب سرد روی آن بریزید. حالا درون یک تابه مقداری روغن ریخته و رشته های نودل آبکش شده را به آن اضافه کنید. کمی تفت داده تا نودل تفت بخورد. رشته ها که کمی تغییر رنگ داد، از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
در این مرحله ازطرز تهیه سس مخصوص نودل برای تهیه سس نیز تابه را روی حرارت گذاشته و سیر خرد شده را به تابه اضافه کرده و یا کمی روغن تفت دهید. پیازچه ها را اضافه کرده و در صورت دلخواه می توانید، قسمت سفید و سبز پیازچه ها را جدا کرده و جداگانه تفت دهید.
بعد از اینکه عطر پیازچه بلند شد، مخلوط سس سویا را اضافه کنید. حالا مواد سس را ترکیب کرده و در نهایت نیز مقداری ادویه تند به آن اضافه نمایید. در ادامه رشته های نودل تفت خورده را به سس افزوده و کمی هم زده تا مزه دار شود.
تهیه سس ویژه نودل:
برای تهیه یک سس مخصوص دیگر با دستور عالی می توانید در این بخش همراه ما باشید. و سس پنیری مخصوص نودل را تجربه کنید.
مواد اولیه:
- پنیر پیتزا: ۴ قاشق غذاخوری
- سس چیلی: ۱ قاشق غذاخوری
- سس پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری
- آویشن و نمک: به میزان لازم
برای این سس باید پنیر پیتزای رنده شده را درون تابه کمی تفت داده تا باز شود. در ادامه سس پاپریکا، چیلی، آویشن، اسانس مرغ، نمک و پودر سیر را افزوده و تفت دهید. حالا رشته های آبکش شده را درون سس ریخته و هم بزنید و در نهایت سرو کنید.
منبع : آرگا