باقلوا یکی از انواع شیرینی های محبوب و بسیار خوش طعم سنتی ایران می باشد. این شیرینی پرطرفدار را علاوه بر تهیه از قنادی ها می توان به سادگی و با استفاده از مواد اولیه در دسترس در منزل تهیه کرد. برای تزئین شیرینی باقلوا می توان از انواع مغزیجات مانند گردو، بادام و یا حتی پسته به دلخواه استفاده کرد. طرز تهیه باقلوا تابه ای، نوعی باقلوا بدون نیاز به فر در این مطلب قرار دارد.

از انواع شیرینی های محبوب می توان به زولبیا با آرد گندم، مافین پسته ای و شیرینی تخم مرغی اشاره کرد. برای تهیه این سه نوع شیرینی پرطرفدار و متفاوت بر روی لینک های قرار گرفته شده کلیک نمایید. برای تهیه باقلوا تابه ای همانطور که از اسم آن مشخص است بدون استفاده از فر و با استفاده از تابه به سادگی تهیه می شود. این شیرینی دارای شربت مخصوص است که باید بر روی باقلوا ریخت.

باقلوا تابه ای خوشمزه

مواد لازم باقلوا

  • کره ۱۰۰ گرم
  • آرد ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
  • ماست ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم شربت باقلوا

  • آب ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • گلاب به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم

مواد لازم میان باقلوا

  • پسته یا گردو ۱ پیمانه
  • پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر هل و دارچین به مقدار لازم

باقلوا تابه ای با طعمی عالی

طرز تهیه باقلوا تابه ای سنتی

ابتدا برای تهیه باقلوا باید به سراغ تهیه خمیر بروید. برای این منظور  روغن مایع، کره، وانیل، بکینگ پودر،ماست، پودر قند و تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود. حالا آرد را بی افزایید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

در ادامه خمیر را با دست مقداری ورز دهید. سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت دایره ای باز کنید. برای تهیه مواد میانی باید مقداری هل و دارچین را به همراه پودر پسته و یا گردو و پودر قند به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه باقلوا تابه ای خانگی

نصف خمیری را که برش داده اید در درون تابه ای چرب شده پهن کنید. سپس مخلوطی از مواد میانی تهیه شده را به خوبی بر روی خمیر پهن کنید. نصف دیگر خمیر را به طوری که روی تمام مواد میانی را بگیرد بر روی خمیر پهن کنید و با دست به هم بچسبانید.

برش های مثلثی و یا مربعی به دلخواه بزنید و به دلخواه با یک زرده تخم مرغ آن را رومال کنید. روی درب تابه دمکنی بگذارید و تابه را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود. در ادامه باید به سراغ تهیه شربت بروید. برای تهیه تابه ای بردارید.

باقلوا تابه ای بدون نیاز به فر

در تابه آب و شکر را بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا باید مقداری زعفران و گلاب به مواد اضافه کنید و صبر نمایی تا قوام پیدا کند. پس از سرد شدن شربت باید شربت را بر روی باقلوای گرم بریزید و سپس باقلوای تابه ای خود را سرو کتید. نوش جان.

منبع : آرگا



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *