[ad_1]

 سرهنگ “فیروز کشیر” با اشاره به تردد و مجوز‌های تردد خودرو‌های گذر موقت، گفت: ماده ۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به این موضوع اشاره دارد که کلیه کارخانجات سازنده و مونتاژ کار‌های خودرو و موتورسیکلت موظند تولیدات خود را قبل از ارائه به مردم و قبل از فروش با دستور العمل و هماهنگی با پلیس راهور فراجا نسبت به شماره گذاری اقدام کنند.

این مقام انتظامی عنوان داشت: پلاک گذر موقت به پلاکی گفته می‌شود که مالک یک خودرو در یک کشور دیگر اقامت داشته و برای تردد، از کشور ایران قصد رفتن به یک کشور دیگر را دارد و یا اینکه می‌خواهد به صورت موقت در کشور ایران بماند، به این خودرو اصطلاحا پلاک گذر موقت داده می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: جدیدا این پلاک‌های گذر موقت برای برخی از افراد دردسر‌هایی را ایجاد کرده است که این افراد بدون مراجعه به متن قانون و عدم مشاوره با وکلا و یا عدم آگاهی، اقدام به خرید و فروش این خودرو‌ها با پلاک گذر موقت می‌کنند که مشکلاتی را هم در پی دارد.

سرهنگ کشیر افزود: پلاک‌های گذر موقت در مقایسه با خودرو‌های داخلی خدمات زیادی دریافت نمی‌کنند و حتی نمی‌توانند کارت سوخت دریافت نمایند و نمی‌توانند این خودرو‌ها را خرید و فروش کرده و حتی نمی‌توانند به افراد غیر واگذار نمایند.

وی تصریح کرد: تنها کسی که مجوز راندن و تردد با این خودرو‌ها را آنهم با مجوز گمرک دارد فقط خود راننده است که در کارت همان خودرو ثبت شده و مجوز آن نیز باید دارای تاریخ و اعتبار قانونی باشد وگرنه هیچ کس دیگر حق راندن خودروی با پلاک گذر موقت را ندارد و در صورت رویت این موضوع توسط پلیس خودرو توقیف و به پارکینگ منتقل و به عنوان کالای قاچاق به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

[ad_2]

Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *